Contrast Klub DK Websted
Forum start Forum start » Teknik og praksis » Skrog og indretning
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Vand i kølsvinet
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Vand i kølsvinet

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Poul Seilman Se drop down
Gæst
Gæst
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Poul Seilman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Vand i kølsvinet
    Sendt: 27.Juli.03 kl. 17:33
Jeg har i perioder problemer med vand i kølsvinet. Noget, det meste tror jeg, kommer ned ved masten når det har regnet. Er der nogen som har erfaring indenfor dette område hører jeg gerne herom.
Til top
Henrik Sørensen Se drop down
Gæst
Gæst
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Henrik Sørensen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 27.Juli.03 kl. 17:51
Ud over masten er der flere steder som vandet kan stamme fra. Jeg brugte faktisk de første dage i sommerferien på at lokalisere hvorfra vandet i mit kølsvin kom fra. I mit kølsvin stod der næsten altid 5 til 7 liter dejligt gult-brunt vand som lugtede rigtigt fælt. Jeg fandt følgende utætheder som var synderen, afløbsslangen fra køleskabet lækkede ca. 0,3 liter vand i døgnet når kølekompresseren kørte, den er nu ført ned i en 1/2liter colaflaske, kobberrøret fra kompressoren og op til fordamperen var ikke isoleret, herfra løb kondensvandet også til "svinet", er nu isoleret og fuldstændig tør.
Nu troede jeg utætheden var fundet og gik igang med klorin og andre skrappe sager for afrensning, men et par dage efter, var der igen vand med små olieperler, jeg gik derefter igang med at rydde agterkøjen og fandt ud af der var løbet vand under batterierne og ned under motoren og herfra ned i "svinet" dette vand stammede fra gennemførringen omkring udstødningen, den blev tætnet og siden har mit "svin" været 100% tørt og rummer nu ca. 3 kasser dejlige kolde Ceres Royal.

Redigeret af Gæst
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.