Contrast Klub DK Websted
Forum start Forum start » Teknik og praksis » El og instrumenter
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Autopilot ST4000+ reparation
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Autopilot ST4000+ reparation

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked Sortering i omvendt orden
Lars Andersen Se drop down
Contrast Klub DK
Contrast Klub DK


Medlem siden: 02.August.03
Point: 113
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Andersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Autopilot ST4000+ reparation
    Sendt: 02.Oktober.06 kl. 22:58
Følgende erfaring videregives hermed:
Min ellers ikke ret gamle pilot havde en fejl, som gjorde den uanvendelig: kort efter igangsætning (tryk på Auto) meldte den alarmen 'Low batt.' som initielt handler om for lav batterispænding, dvs. under 11 Volt i driftsituation, målt bag på instrumentet. Det kan f.eks. være et spændingsfald over strømledningen til instrumentet, irrede polsko, osv.
I mit tilfælde var spændingen imidlertid ikke for lav, og serviceafd. hos Aahe Hempel mente at printet i instrumentet måtte være defekt. Her skal det indskydes, at al styring til piloten sidder i selve instrumentet, i modsætning til den nye udgave man køber i dag, hvor kurscomputeren er flytte ud i en separat boks.
Jeg lod instrumentet reparere til den nette sum af små 4000,- kr. efter en del research på nettet efter alternative løsninger. Men hverken Tyskland eller England kunne gøre det billigere, bortset fra et ret godt tilbud fra en engelsk pusher på et helt nyt system.
Piloten virker nu igen, så det var altså et defekt print!
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.