Print side | Luk vindue

Initiativ til ’Contrast biografi’

Udskrevet fra: Contrast Klub DK
Kategori: Generelt
Forum navn: Verdenssituationen
Forum beskrivelse: Åbent debatsted om emner der ligger udenfor de andre foras områder
Web-adresse: http://www.contrastklub.dk/forum/forum_posts.asp?TID=75
Udskrevet den: 24.September.18 kl. 20:02
Version: Web Wiz Forums 10.18 - http://www.webwizforums.com


Emne: Initiativ til ’Contrast biografi’
Indlæg fra: Lars Andersen
Emne: Initiativ til ’Contrast biografi’
Posteringsdato: 19.Oktober.03 kl. 19:23
Jeg har ikke et langt liv med Contrasten bag mig. Måske bl.a. af den grund har jeg en drøm og trang om/til at kende Contrast-historien. Altså fra det der blot var en tanke, og frem til idag. Men foruden fakta også gerne med personlige indsl*g.
En del stof kan frembringes bl.a. via links fra den norske søsterklubs side (f.eks. Ariel). Måske er disse det nærmeste vi kommer en historiefortælling, en sl*gs Contrast-biografi.

Ja, det er jo et stykke journalistisk research-arbejde jeg her lægger op til. Som også indebærer kontakt/interviews med folk af forskellig sl*gs, tegner, bådebygger, forhandlere, ejere, investorer etc. Rigtig spændende kunne det være, men også enestående for vores klub og side at kunne fremstille en samlet historie.

Sidder der en fritidsjournalist derude? Måske kunne man også samle kræfterne, og være mange der skriver på sagen. Men en redaktør er vist nødvendig også som tovholder.

Stort brød? Joh.., men pyramiderne blev jo ikke til på én dag... Må jeg høre fra de der måtte være interesseret i at bidrage på én eller anden måde. Så kan vi måske finde redaktøren deriblandt og komme videre?Print side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk