Print side | Luk vindue

Den nye C345 ved selvsyn

Udskrevet fra: Contrast Klub DK
Kategori: Generelt
Forum navn: Verdenssituationen
Forum beskrivelse: Åbent debatsted om emner der ligger udenfor de andre foras områder
Web-adresse: http://www.contrastklub.dk/forum/forum_posts.asp?TID=67
Udskrevet den: 18.Januar.19 kl. 18:47
Version: Web Wiz Forums 10.18 - http://www.webwizforums.com


Emne: Den nye C345 ved selvsyn
Indlæg fra: Lars Andersen
Emne: Den nye C345 ved selvsyn
Posteringsdato: 24.August.03 kl. 19:06
De nåede det! Altså håndværkerne fra Pronavia. Jeg troppede op i lørdags til Åbent Værft i Ellös på Orust, faktisk mest spændt på om den nye Contrast 345 nu også var med som annonceret.
Jo, den kan de godt være bekendt. Det ser ud til at være en meget fin båd, der jo har de løsninger og den plads vi ind imellem synes at mangle. Udstillingseksemplaret var med rullemast, og det er jo en stor én at have midt i kahytsbordet. For det er midt i, også akkurat. Nok den anke jeg faldt mest over, når det skal være. Men der kan være mange om det bord, med de 2 U-formede sofaer.
Meget træ om læ, lidt mørk mahogny, og pænt udført. Enkeltkøjen bag toilettet opdagede jeg slet ikke, før jeg læste brochuren bagefter.
En lile mio. for en sejlklar båd - den udstillede dog 1,25 mio, men så får man også lod og log... - og så rullemast, ratstyring, teakdæk og en del mere forstås. Men det var også en 'kanon pris' mente Anders, der sad i båden og tog imod gæsterne. Han så egentlig ikke stresset ud, men travlt har de haft, vil rygterne vide!Svar:
Indlæg fra: Guests
Posteringsdato: 27.August.03 kl. 11:52
Lille ændring til dit fine indlæg, det er ikke en seng som er bagved toilette men i stedet en super kæmpe stor kistebænk som man har adgang til både fra toilettet og låget i cockpittet

mv

Henrik S


Indlæg fra: Lars Andersen
Posteringsdato: 27.August.03 kl. 23:10
I Pronavias nye brochure fra august 2003 kan man under 345'eren læse:
".. soveplads for fem personer fordelt på tre kahytter. Den brede enkeltkahyt på styrbordssiden kan alternativt anvendes som stuverum til sejl, eftersom dette rum tillige har adgang fra cockpittet."
Så rummet er altså primært tænkt som soveplads!Print side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk