Contrast Klub DK Websted
Forum start Forum start » Generelt » Verdenssituationen
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Initiativ til ’Contrast biografi’
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Initiativ til ’Contrast biografi’

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Lars Andersen Se drop down
Contrast Klub DK
Contrast Klub DK


Medlem siden: 02.August.03
Point: 113
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Andersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Initiativ til ’Contrast biografi’
    Sendt: 19.Oktober.03 kl. 19:23
Jeg har ikke et langt liv med Contrasten bag mig. Måske bl.a. af den grund har jeg en drøm og trang om/til at kende Contrast-historien. Altså fra det der blot var en tanke, og frem til idag. Men foruden fakta også gerne med personlige indsl*g.
En del stof kan frembringes bl.a. via links fra den norske søsterklubs side (f.eks. Ariel). Måske er disse det nærmeste vi kommer en historiefortælling, en sl*gs Contrast-biografi.

Ja, det er jo et stykke journalistisk research-arbejde jeg her lægger op til. Som også indebærer kontakt/interviews med folk af forskellig sl*gs, tegner, bådebygger, forhandlere, ejere, investorer etc. Rigtig spændende kunne det være, men også enestående for vores klub og side at kunne fremstille en samlet historie.

Sidder der en fritidsjournalist derude? Måske kunne man også samle kræfterne, og være mange der skriver på sagen. Men en redaktør er vist nødvendig også som tovholder.

Stort brød? Joh.., men pyramiderne blev jo ikke til på én dag... Må jeg høre fra de der måtte være interesseret i at bidrage på én eller anden måde. Så kan vi måske finde redaktøren deriblandt og komme videre?
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.