Contrast Klub DK Websted
Forum start Forum start » Generelt » Klub og hjemmeside
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Generalforsamling 2006
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Generalforsamling 2006

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Lars Andersen Se drop down
Contrast Klub DK
Contrast Klub DK


Medlem siden: 02.August.03
Point: 113
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Andersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Generalforsamling 2006
    Sendt: 13.Marts.06 kl. 15:07
Følgende dokumenter kan hentes:

Formandsberetning pdf-fil 59kb
Årsregnskab 2005 pdf-fil 48kb

Referat m.m. - der henvises i øvrigt til dagsordenen:

I henhold til bestyrelsesbeslutning om at afholde årets Generalforsamling (GF) skiftevis i Jylland og på Sjælland, sagt på anden måde, i tæt forbindelse med årets største bådudstilling i Danmark, har vi i år holdt mødet i Sejlklubben Lynettens Restaurant på det nordlige Amager. Således kunne de der ville, tage på udstilling efterfølgende, hvilket der var en del af forsamlingen der gjorde.

Ialt 14 personer var mødt frem. Finn Hendil valgtes til dirigent, som efterfølgende gav ordet til formand Henrik Søegaard for dennes beretning.
Her skal blot resuméres at bestyrelsen i den forgangne sæson har brugt tid på at stable årets træf på Fur og i Aarøsund på benene, hvilket lykkedes til tilfredshed. Vi havde endvidere håbet på et træf på Sjælland også, da antallet af Sjællandske Contrastsejlere har været støt stigende, men her fandtes ikke en villig 'lokal tovholder'.

Bestyrelsen genvalgtes og består stadig af formand Henrik Søegaard, kasserer Erik Skovsager og sekretær Lars Andersen. Som suppleant genvalgtes Johannes Dalbjerg.
Forsamlingen genvalgte Niels Bækdal som revisor, og Svend Aage Poulsgaard som suppleant for ham.

Erik Skovsager gennemgik regnskabet, og bemærkede videre at bestyrelsen har besluttet at uddele en gratis stander hv. andet år - første gang i år. Klubben har endvidere igen klubpolo's og -caps på lager, som kan erhverves ved henvendelse til Erik Skovsager. Priser er hhv. 225,- og 75,-.
Kontingent på kr. 75,- fortsætter uændret i 2006, og opkræves i øjeblikket til betaling inden 1. april.

Lars Andersen har overfor et bestyrelsesmedlem fra det svenske Contrastförbundet fremført tanken om et fælles nordisk, evt. 'globalt' Forum a la vores eget, hvortil klubbernes egne hjemmesider blot linker. Tanken er naturligvis videns- og erfaringsdeling på tværs af nationalitet. Der er ingen tekniske hindringer i en sådan løsning, men det vurderes at 'nogen' har brug for tid til at vænne sig til tanken. Den svenske klub er gammel i forhold til den danske, og historie og traditioner er ikke sådan at ændre på. Tiden må vise om der er interesse for sagen.

Under eventuelt fremsatte Poul Seilman ønske om et fællestræf på Samsø. Bestyrelsen har noteret ønsket og ser på sagen.

GF afsluttedes med dejlig frokost og et indsl*g fra Columbus Marine v/Bo Lindegaard om tovværk til ethvert formål. Et meget interessant indsl*g for os der er 'analfabeter' på dette emne.

p.b.v.
Lars Andersen
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.