Contrast Klub DK Websted
Forum start Forum start » Teknik og praksis » Skrog og indretning
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Fin bund efter denne sæson
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Fin bund efter denne sæson

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Lars Andersen Se drop down
Contrast Klub DK
Contrast Klub DK


Medlem siden: 02.August.03
Point: 113
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Andersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Fin bund efter denne sæson
    Sendt: 03.November.03 kl. 08:32
Så kom skivet op, og det med spænding vedr. begroning. Men meget fin var den denne gang. Min bundmaling er nu på 2. sæson Micron Optima, som ellers ikke fungerede godt sidste år. Men da overholdt jeg heller ikke intervallerne mellem påføringer og søsætning. Det gjorde jeg i år, hvilket nok er én af forklaringerne på at den er fin.
Noget andet er sejldrev og propel, med de sædvanlige 'kager' af ruer. Mærkeligt at motorkølingen kunne fungere. drev og propel smurte jeg 2 gange med Hempel antifouling til aluminium. Det ser ud til ingen virkning at have. Men jeg har siden hørt at det skal have 6-7 gange?! Kan det passe, eller har nogen erfaring med bedre?
Til top
Erik Skovsager Se drop down
Contrast Klub DK
Contrast Klub DK


Medlem siden: 02.August.03
Point: 38
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Skovsager Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08.November.03 kl. 23:25
Jeg bruger Hempels Mille Ocean, som jeg smører ét tyndt lang (2 dåser til en 36'er)hvert år også på sejldrevet. Selve propellen smører jeg med klar mille (et gammelt produkt som ikke sælges mere). Jeg har absolut ingen ruer, muslinger eller græs på bunden. Der sidder et ganske tyndt lag slim, som kan vaskes af med en børste.
Mille Ocean er klart bedre end mille dynamic som vi brugte før. Det er i hvert fald min erfaring. Det betyder selvfølgelig også noget hvor og hvor meget man sejler. Vi sejler ca. 12-1500 sm/år primært i Limfjorden, men i ferien altid ude af fjorden.
Så, Lars, måske skulle du skifte malingsleverandør!!
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.